DIY Smoothies

Zelf smoothies maken

Wist je dat je heel eenvoudig lekkere smoothies op tafel kan zetten? Je doet dit echt heel makkelijk zelf. Het enige dat je nodig hebt zijn:

  • Een blender
  • Fruit
  • Groenten
  • Noten en zaden
  • Alles wat je er nog meer lekker in vindt

Zelf ben ik begonnen met smoothies op basis van fruit. Daar kwam al snel groente bij en nu eet ik ze ook met noten en zaden, voor de afwisseling. Ik merk dat ik er heel veel energie van krijg, maar ook dat mijn huid schoner wordt. Ik heb veel minder snel mee-eters of puistjes. Daarnaast is het natuurlijk altijd goed om smoothies te eten in plaats van een ongezonde snack.

Sinds ik ’s avonds steevast een goed gevulde smoothie maak (banaan en sinaasappel eigenlijk altijd wel, want die vullen goed) eet ik nauwelijks nog chips of snoep. Ik val er echt kilo’s door af!

Welke smoothies vind jij lekker?